Videotuotannot ja ilmakuvaus

Videotuotannot

Videot kuuluvat vahvasti yritysten viestintään ja ne ovatkin yksi tehokkaimmista viestinnän muodoista. Videoiden avulla yritykset voivat esittää palveluita asiakkaille paljon tehokkaammin. Me tiedämme, miten toteutetaan onnistunut videotuotanto.

Videon käsikirjoitus

Parhaan lopputuloksen varmistamiseksi kaikki videotuotannot suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa. Suunnitelma on käsikirjoitus, josta syntyy mielenkiintoinen ja liiketoimintaa tukeva esittelyvideo.

Videokuvaus

Onnistuneet videotuotannot vaativat sopivat tuotantovälineet. Käyttämämme kamerat sisältävät ammattitason kuvasensorit, jotka pystyvät tallentamaan videokuvaa jopa 4x tarkemmin kuin nykyaikaiset Full-HD kamerat.

Videon jälkikäsittely

Videot jälkikäsitellään ja leikataan lopulliseen muotoon ammattitason editointiohjelmilla. Käytämme lisäksi animaatioiden, äänen ja kuvien käsittelyssä huippuohjelmistoja. Näin takaamme, että videon kustannusrakenne pysyy alhaisena ja lopputulos laadukkaana.

Esikatselu ja luovutus

Asiakkaamme voi seurata työn etenemistä verkon kautta. Käytämme suojattua sivustoa videoiden esikatseluun ja jakeluun. Päivitämme useita versioita verkkoon, jonka vuoksi asiakkaamme on jatkuvasti tietoinen videoiden valmistumisesta ja lopputuloksesta.

Ilmakuvaus

Ammattikäyttöön soveltuvien multikoptereiden avulla voimme ottaa korkeatasoisia still-kuvia ja videoita lähes 150 metrin korkeudesta. Laitteiden pienen koon ja tarkan lentoradan ansiosta ilmakuvaus on turvallista ja lopputulos hyvä. Katso video.

Yritysvideot ja esittelyvideot

Verkkopalvelut, tilaisuudet, messut ja muut tapahtumat. Nykyaikainen ja mieleenpainuva yritysvideo lisää yrityksesi kiinnostavuutta. Me tiedämme, miten hyvä esittelyvideo yrityksestäsi toteutetaan.

Opetus- ja perehdytysvideot

Videoiden avulla opetettavasta asiasta saadaan selkeä kokonaisuus, joka vaikuttaa tehokkaasti katsojiin. Se on mielekäs ja helppo tapa oppia. Käyttäjien mukaan opetusvideo on nopea, tehokas ja helposti kerrattavissa oleva tapa opiskella uutta.

Mainosvideot

Tuotteiden markkinoinnissa käytetään lähes poikkeuksetta videoita. Videot ovat hyvin mieleenpainuvia ja niitä on helppo käyttää monessa eri markkinointikanavassa. Videoita myös katsotaan yhä lisääntyvissä määrin. Se on nopea, tehokas ja mieleenpainuva keino vaikuttaa kohderyhmään.

videokuvaaja videokuvaus

paikannin.com

Esittelyvideo
Ilmakuvausta videolle

Ilmakuvausta Kainuussa

Kunnan esittelyvideo
esittelyvideo yritykselle

Super Puma

Kaluston esittelyvideo
esittelyvideo videotuotannot

Livia videotuotanto

Koulutusalojen esittely

Mitä videotuotanto sisältää?

  • Suunnittelu
  • Kuvauspäivä / kuvauskeikka
  • Studion käyttö
  • Videon jälkikäsittely
  • Musiikit ja grafiikat
  • Kommenttikierrokset
  • Videon jakelu suojatun verkon kautta
  • 12kk arkistointi ja jatkokäsittely
Ota yhteyttä
Miltä kuulostaa? Ota yhteyttä