blank

Miten toteutetaan onnistunut LIVE-striimaus yritykselle?

Palvelu:

Onnistuneen livestriimauksen luominen yritykselle vaatii hyvän suunnitelman sekä toimivan teknisen toteutuksen.  

Ohessa muutamia tärkeitä asioita, jotka ovat osa toimivaa livestriimausta:

1. Valitse sopiva alusta: Valitse livestriimausalusta, joka parhaiten sopii yrityksesi tarpeisiin. Suosittuja vaihtoehtoja ovat esimerkiksi YouTube, Teams, Facebook Live tai Twitch. Alusta valitaan asiakkaan tarpeen mukaisesti. 

2. Tapahtuman kulku: Koska lähetys menee suoraan (muokkaamatta) katsojille on tärkeää suunnitella tapahtuman kulku suoraviivaiseksi ja sellaiseksi, että siinä on mahdollisimman vähän ns ”vaaratilanteita”, jotka voivat häiritä tapahtuman kulkua. Tärkeää on tarjota helppo ja selkeä katselukokemus katsojille, oli se sitten opetusluento, tuote-esittely, paneelikeskustelu tai muu tapahtuma.

3. Laadukas tekninen toteutus: Varmista, että tekniset välineet mahdollistavat laadukkaan livestriimauksen tekemisen. Hyvä kamera, mikrofoni, vakaa verkkoyhteys ja valaistus auttavat varmistamaan selkeän kuvan ja äänenlaadun. Testaa laitteistosi etukäteen varmistaaksesi, että kaikki toimii moitteettomasti.

4. Interaktiivisuus ja osallistuminen: Valitse alusta sen mukaan tuleeko tarve molemminpuoliselle keskustelulle. Kannusta katsojia osallistumaan livestriimaukseen esimerkiksi kommentoimalla tai esittämällä kysymyksiä. Kerro miten tapahtumaan voi osallistua. Koosta kysymykset ja vastaa niihin esim lopuksi. 

5. Markkinointi ja levittäminen: Luo tapahtumallesi valmiit visuaaliset aineistot ja ilmoita etukäteen tulevasta livestriimauksesta sosiaalisen median kanavillasi, verkkosivuillasi ja sähköpostilistallasi. Luo kiinnostusta ja odotusta tapahtumaa kohtaan. Muista myös jakaa livestriimaus jälkikäteen niille, jotka eivät päässeet seuraamaan sitä suorana. 

6. Testaa ja harjoittele: Ennen varsinaista livestriimausta, testaa laitteistosi ja alustasi toimivuus. Harjoittele skenaarioita ja varmista, että olet valmis käsittelemään mahdollisia teknisiä ongelmia tai odottamattomia tilanteita.