Mobiilisovellukset ja ohjelmistokehitys

Me kehitämme monipuolisia sovelluksia.

Ohjelmistokehitys – mobiilisovelluskehitys

Mobiilisovelluskehitys

Tarjoamme sovelluskehitystä Applen IOS-laitteille, Windows Phonelle ja Googlen Androidille. Olemme kehittäneet useita vuosia monipuolisia hyötysovelluksia älypuhelimille. Manjamedian toteuttamia tuotteita käyttää jo tuhannet tyytyväiset asiakkaat.

Natiivisovellus

Palvelut monipuolistuvat ja käyttäjät vaativat yrityksiltä sovelluksia, jotka toimivat natiivisti älypuhelimissa. Natiivisovellus hyödyntää alustan rajapintoja tehokkaasti ja on käyttökokemukseltaan hyvä.

Käyttöliittymät

Visuaaliset käyttöliittymäsuunnittelijat ja kokeneet kehittäjät toteuttavat vaativammatkin käyttöliittymät mobiililaitteelle. Olemme luoneet useita asiakkaan tarpeisiin soveltuvia ratkaisuja.

Kehitysympäristö

Käytämme nykyaikaisia kehitystyökaluja mobiilisovellusten kehittämisessä. Oikeat työkalut varmistavat sovelluksen nopean kehittämisen ja hyvän yhteensopivuuden pilvipalvelut huomioiden.
R

Sovelluksen testaus

Testaus kuuluu osana tuotantoon ja ohjelmistot testataan aina yleisimmillä laitteilla käyttäen apuna analytiikkaa, joka kertoo laite- ja käyttäjätietoa.

Palvelun jakelu

Tuote lanseerataan myyntiin Applen App Storeen, Windows Storeen tai Google Play:n, joissa on aktiivisia käyttäjiä satoja miljoonia.

ANDROID - SOVELLUSKEHITTÄJÄ

Android on älypuhelimille ja tableteille suunniteltu Googlen kehittämä mobiilialusta, joka perustuu avoimeen lähdekoodiin. Olemme toimineet Android -kehittäjinä vuodesta 2011 lähtien.

IOS - SOVELLUSKEHITTÄJÄ

IOS on Applen julkaisema älypuhelinalusta ja se toimii erillisinä versioina sekä iPhonessa, iPodissa että iPadissa. Olemme keskittyneet iPhone ja iPad sovelluksien kehittämiseen. Aloitimme IOS-sovelluskehityksen 2010 ja olemme sen jälkeen julkaisseet sovelluksia IOS-alustalle.

HYBRID SOVELLUKSET

Panostamme paljon REACT NATIVE tekniikkaan, jota hyödynnämme uusien ja monipuolisten mobiilisovellusten kehittämisessä. REACT NATIVE:n ansiosta voimme toteuttaa yhdestä koodipohjasta usealle puhelimelle sopivan ratkaisun. Responsiivinen käyttöliittymäsuunnittelu mahdollistaa työpöytä, mobiili- ja tablet -versiot yhdellä ainoalla ratkaisulla. Yrityksesi mobiilisovellukset ovat näin ollen kaikkien laitteiden näytöissä yhtä optimoituja.

Mistä asioista ohjelmistoprojekti koostuu?

  • Idea ja tarve
  • Määritys ja konseptointi
  • Käyttöliittymäsuunnittelu
  • Prototyypit
  • Ohjelmistokehitys (ketterämalli)
  • Testaus ja palaute
  • Viimeistely ja jakelu
  • Jatkokehitys ja ylläpito
kesto yleensä

1-6kk