blank

Videokuvaaja / videokuvausta

Videotuotannot yrityksille yli 10 vuoden kokemuksella

Videotuotannot, yritysvideot, esittelyvideot, luentokuvaus, mainosvideot, tilaisuudet, striimauspalvelut, ilmakuvaus, tapahtumakuvaus ja muut videokuvaukset

”Virtuaalisesti järjestetty tapahtuma voi moninkertaistaa kävijämäärän”

livelähetys

Videostriimauspalvelut

Videostriimauspalvelumme avulla voimme toteuttaa monipuoliset tapahtumien striimaukset verkkoon (Youtube, Facebook, yms). Striimauksen avulla yrityksesi voi luoda virtuaalisia tapahtumia helposti ja jakaa tietoa isommalle yleisölle. Lue lisää

4k videokuvaus

Videotuotannot

Etsitkö videokuvaajaa? Meillä on yli 10-vuoden kokemus videotuotannoista. Kauttamme tilaat: Yritysvideot, esittelyvideot, luentokuvaukset, mainosvideot, livestriimaukset, ilmakuvaukset, tapahtumakuvaukset ja muut videokuvaukset.

ilmakuvaus dronekuvaus

Ilmakuvaus

Käytämme ilmakuvaa apuna lähes jokaisessa videotuotannossa. Drone-operaattoreilla on koulutus ja lennättämiseen tarvittavat sertifikaatit ajan tasalla. Lentotoimintamme on vakuutettu.

Miksi tilata videotuotanto meiltä?

Videotuotannot

Yritysvideot kuuluvat vahvasti yritysten viestintään ja ne ovatkin yksi tehokkaimmista viestinnän muodoista. Videoiden avulla yritykset voivat esittää palveluita asiakkaille paljon tehokkaammin. Me tiedämme, miten toteutetaan onnistunut videotuotanto.

Videon käsikirjoitus

Parhaan lopputuloksen varmistamiseksi kaikki videotuotannot suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa. Suunnitelma on käsikirjoitus, josta syntyy mielenkiintoinen ja liiketoimintaa tukeva esittelyvideo.

Videokuvaus

Onnistunut videotuotanto vaatii pitkän kokemuksen lisäksi tasokkaat tuotantovälineet. Käytämme jokaisessa tuotannossa parhaiten sopivia laitteita, jotta lopputulos on aina paras mahdollinen.

Jälkikäsittely

Videot jälkikäsitellään lopulliseen muotoon ammattitason editointiohjelmilla, jotka ovat tehokkaita ja työaikaa säästäviä. Näin takaamme, että videon kustannusrakenne pysyy alhaisena ja lopputulos laadukkaana.

Esikatselu

Asiakkaana voit seurata työn etenemistä verkon kautta. Käytämme suojattua sivustoa videoiden esikatseluun ja jakeluun. Päivitämme useita versioita verkkoon, jonka vuoksi olet tietoinen videoiden valmistumisesta ja lopputuloksesta.

Ilmakuvaus

Ammattikäyttöön soveltuvien ilmakuvauskopterien (Drone) avulla voimme ottaa korkeatasoisia still-kuvia ja videoita lähes 150 metrin korkeudesta. Laitteiden pienen koon ja tarkan lentoradan ansiosta ilmakuvaus on turvallista ja lopputulos hyvä.

YRITYSVIDEOT JA ESITTELYVIDEOT

Nykyaikainen ja mieleenpainuva yritysvideo lisää yrityksesi kiinnostavuutta. Me tiedämme, miten hyvä esittelyvideo yrityksestäsi toteutetaan. Yritysvideon pituus on usein 2-4 minuuttia. Toteutamme myös lyhyitä 30 sekunnin somevideoita.

OPETUS- JA PEREHDYTYSVIDEOT

Videoiden avulla opetettavasta asiasta saadaan selkeä kokonaisuus, joka vaikuttaa tehokkaasti katsojiin. Se on mielekäs ja helppo tapa oppia. Käyttäjien mukaan opetusvideo on nopea, tehokas ja helposti kerrattavissa oleva tapa opiskella uutta.

LUENTOVIDEOT

Kasvavan etätyöskentelyn vuoksi videomateriaalin käyttöaste nousee uudelle tasolle. Yhtenä tarpeena on saada luennot ja perehdytysmateriaali videoksi, jotta tiettyyn paikkaan sidottuja koulutuksia ei ole pakko järjestää. 

Mitä videotuotanto sisältää?

  • Videon käsikirjoitus ja suunnittelu
  • Videokuvauspäivä / kuvauskeikka
  • Videon jälkikäsittely
  • Taustamusiikit, muut äänet ja grafiikat
  • Videon jakelu suojatun verkon kautta
  • Kommenttikierrokset
  • 12kk arkistointi ja jatkokäsittely

Entä mitä videotuotannot maksaa?

Olemme toteuttaneet yli 500 valmista videota.

Yleensä hinnat asettuvat videotuotannoissa noin 1000€ – 3500€/video sis suunnittelun, kuvauspäivän, editoinnin ja toimituksen. On kuitenkin hyvä käydä yhdessä kokonaisuus läpi, koska jokainen videotuotanto on
omanlaisensa.

Videotuotannot yrityksille

Tutustu töihimme!

Satoja verkkosivuja, yritysvideoita, sovelluksia ja muita mainostoimistotuotteita.

Soita tai laita viestiä

Kerromme mielellämme lisää palveluista.