WordPress kotisivut yritykselle

Olemme valmistaneet satoja WordPress-sivuja.

Mistä elementeistä syntyy laadukas WordPress verkkosivusto?

l

Kotisivujen suunnittelu

Kaikki alkaa suunnittelusta. Käymme asiakkaan kanssa läpi kotisivujen toiminnot, kirjoitamme sisällön ja suunnittelemme käyttöliittymän. Teemme kotisivujen ulkoasusta eri malleja, joista asiakas voi valita mieluisan vaihtoehdon. Brändäämme WordPress -sivut yrityksen ilmeen mukaisesti. Jos asiakkaalla ei ole vielä logoa tai ulkoasusuunnitelmaa, pystymme toteuttamaan sen samalla.

Webhotelli

Käytämme ainoastaan suomalaisia WordPress -alustaan optimoituja palvelimia, joiden toimintavarmuus on korkealla tasolla. Palvelimet ovat tarkoin valittuja ja ne ovat myös saaneet erittäin hyvät tulokset Googlen testeissä. Palvelimen toimintavarmuus on tärkeässä asemassa, koska se vaikuttaa sivujen toimivuuteen, mutta myös Googlen hakukonetuloksiin.

Responsiivisuus

Responsiivisuus on yksi perusominaisuuksista, joka löytyy ManjaMedian toteuttamista WordPress kotisivuista. Hakukoneet arvostaa responsiivisuutta eli sitä, että verkkosivut ovat rakennettu skaalautuviksi. Google myös merkitsee ne sivustot, jotka ovat mobiiliyhteensopivia. Ovatko nykyiset sivusi responsiiviset? Testaa kotisivusi responsiivisuus.

f

Wordpress kotisivut

Toteutamme lähes kaikki sivut WordPress-alustaan. Miksi? Se on suosituin julkaisualusta ja yksi helpoimmista sekä tehokkaimmista. WordPress-alustasta löytyy kaikki tarvittavat ominaisuudet yrityksesi kotisivujen perustamiseen, blogin kirjoittamiseen, intranettiin, tapahtumien hallintaan sekä moneen muuhun käyttöön.

Käyttökokemus

Me suunnittelemme kotisivuja, jotka palvelevat asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla tarjoamalla heille tärkeää sisältöä ja helppoa selailua. Visuaalisesti tyylikkäät sekä helppokäyttöiset sivustot ovat jokainen omannäköisensä. Emme toteuta samannäköisiä kotisivuja, vaan brändäämme sivut asiakaskohtaisesti. Tarvitseko videoita kotisivuille? 

Somea kotisivulle

Meiltä löytyy osaaminen sosiaalisen median integrointiin osaksi kotisivujasi. Sosiaalisen median kanavat ovat osa sivuston sisältöä ja niiden avulla voidaan elävöittää sivustoa. Tuemme liiketoimintaa lisäämäällä Facebookin, Twitterin, Instagramin, Linkedin sekä muut sosiaalisen median kanavat sivuillesi.

WORDPRESS-KOTISIVUT / SUOSITUIN

Suosittelemme sivuston alustaksi WordPress-julkaisujärjestelmää helpon muokattavuuden ja monipuolisten ominaisuuksien vuoksi. Olemme toteuttaneet satoja WordPress-sivustoja sekä kehitämme WordPress-sivustoihin lisäosia. WordPress on Open Source järjestelmä, joten se ei sido asiakasta toimittajaan alustan vuoksi.

SEO ELI HAKUKONENÄKYVYYS

Lähes jokaiselle yritykselle yksi tärkeimmistä asioista webissä on, että kotisivut löytyvät hakukoneiden avulla. Muuten asiakkaat eivät löydä sivuja. Olemme erikoistuneet parantamaan SEO-näkyvyyttä. Olemme saavuttaneet useilla eri avainsanoilla Google-tuloksissa ensimmäisen sijan. Vain yksi voi sinne päästä. Kaikki rakentamamme sivustot noudattavat hyvää SEO-rakennetta ja voimme tarvittaessa parantaa sitä entisestään.

MONIPUOLINEN VERKKOPALVELU

Sisällön lisäksi helpot ja toimivat kotisivut ovat keskeisiä. Käyttäjät poistuvat sivustolta nopeasti, jos sivun rakenne tai sen navigoinnin toimivuus on vaikea. Sivujen suunnittelussa on huomioitava sisällön muuttuminen ja kasvu, jotta sivujen rakenne pysyy sellaisena kuin se alunperin suunniteltiin, eikä ongelmia tule myöhemmin. Useat verkkopalvelut ovat sisällön kasvun aikana heikentyneet lähes käyttökelvottomiksi.

Tutustu WordPress-kotisivuihimme

Mitä WordPress kotisivut projekti sisältää?

  • Suunnittelu ja määritys
  • Alustan valinta
  • Sivuston toteutus
  • Testaus ja validointi
  • Käytön opastus
  • Ylläpito ja jatkokehitys

hinnat alkaen

599€