WORDPRESS KOTISIVUT YRITYKSELLE

WORDPRESS KOTISIVUT

l

KOTISIVUJEN SUUNNITTELU

Kotisivut suunnitellaan jokaisen asiakkaan kanssa yhdessä. Teemme kotisivujen ulkoasusta eri malleja, joista asiakas voi valita mieluisan vaihtoehdon. Pyrimme brändäämään sivut yrityksen mukaisesti. Jos asiakkaalla ei ole vielä logoa, pystymme suunnittelemaan sen samalla.

WEBHOTELLI

Käytämme ainoastaan suomalaisia palvelimia, joiden toimintavarmuus on korkealla tasolla. Palvelimet ovat tarkoin valittuja ja ne ovat myös saaneet erittäin hyvät tulokset Googlen testeissä. Palvelimen toimintavarmuus vaikuttaa Googlen hakukonetuloksiin.

RESPONSIIVISUUS

Responsiivisuus on yksi perusominaisuuksista, joka löytyy ManjaMedian toteuttamista kotisivuista. Google arvostaa responsiivisuutta, että sivut on rakennettu skaalautuviksi. Google myös merkitsee ne sivustot, jotka ovat mobiiliyhteensopivia. Ovatko nykyiset sivusi responsiiviset? Testaa kotisivusi responsiivisuus.

f

SIVUSTON OMINAISUUDET

Toteutamme lähes kaikki sivut WordPress-alustaan. Miksi? Se on suosituin julkaisualusta ja yksi helpoimmista sekä tehokkaimmista. WordPress-alustasta löytyy kaikki tarvittavat ominaisuudet verkkokaupan perustamiseen, blogin kirjoittamiseen, intranettiin, tapahtumien hallintaan sekä moneen muuhun käyttöön.

KÄYTTÖKOKEMUS

Me suunnittelemme kotisivuja, jotka palvelevat asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla tarjoamalla heille rikasta sisältöä ja helppoa surffaamista. Visuaalisesti tyylikkäät sekä helppokäyttöiset sivustot ovat jokainen omannäköisensä. Emme toteuta samannäköisiä sivuja, vaan brändäämme sivut asiakaskohtaisesti.

SOMEA KOTISIVULLE

Meiltä löytyy osaaminen sosiaalisen median integrointiin osaksi kotisivujasi. Sosiaalisen median kanavat ovat osa sivuston sisältöä ja niiden avulla voidaan elävöittää sivustoa. Tuemme liiketoimintaa lisäämäällä Facebookin, Twitterin, Instagramin, Linkedin sekä muut sosiaalisen median kanavat sivuillesi.

WORDPRESS-KOTISIVUT / SUOSITUIN

Suosittelemme sivuston alustaksi WordPress-julkaisujärjestelmää helpon muokattavuuden ja monipuolisten ominaisuuksien vuoksi. Olemme toteuttaneet useita kymmeniä WordPress-sivustoja sekä kehitämme WordPress-sivustoihin lisäosia. WordPress on open source järjestelmä, joten se ei sido asiakasta toimittajaan alustan vuoksi.

SEO ELI HAKUKONENÄKYVYYS

Lähes jokaiselle yritykselle yksi tärkeimmistä asioista webissä on, että kotisivut löytyvät hakukoneiden avulla. Muuten asiakkaat eivät löydä sivuja. Olemme erikoistuneet parantamaan SEO-näkyvyyttä. Olemme saavuttaneet useilla eri avainsanoilla Google-tuloksissa ensimmäisen sijan. Vain yksi voi sinne päästä. Kaikki rakentamamme sivustot noudattavat hyvää SEO-rakennetta ja voimme tarvittaessa parantaa sitä entisestään.

MONIPUOLINEN VERKKOPALVELU

Sisällön lisäksi helpot ja toimivat kotisivut ovat keskeisiä. Käyttäjät poistuvat sivustolta nopeasti, jos sivun rakenne tai sen navigoinnin toimivuus on vaikea. Sivujen suunnittelussa on huomioitava sisällön muuttuminen ja kasvu, jotta sivujen rakenne pysyy sellaisena kuin se alunperin suunniteltiin, eikä ongelmia tule myöhemmin. Useat verkkopalvelut ovat sisällön kasvun aikana heikentyneet lähes käyttökelvottomiksi.

MITÄ PROJEKTI SISÄLTÄÄ?

l

Suunnittelu ja määritys

Sivuston toteutus

Käytön opastus

Alustan valinta

Z

Testaus ja validointi

Ylläpito ja jatkokehitys

hinnat alkaen

499€