WordPress, suosituin

WordPress kotisivut yritykselle

Olemme valmistaneet satoja WordPress-sivuja.

Kotisivujen hinta?

Mistä elementeistä syntyy laadukas WordPress verkkosivusto?

Kotisivujen suunnittelu

Kaikki alkaa suunnittelusta. Käymme asiakkaan kanssa läpi kotisivujen toiminnot, kirjoitamme sisällön ja suunnittelemme käyttöliittymän. Teemme kotisivujen ulkoasusta eri malleja, joista asiakas voi valita mieluisan vaihtoehdon. Brändäämme WordPress -sivut yrityksen ilmeen mukaisesti. Jos asiakkaalla ei ole vielä logoa tai ulkoasusuunnitelmaa, pystymme toteuttamaan sen samalla.

Webhotelli

Käytämme ainoastaan suomalaisia WordPress -alustaan optimoituja palvelimia, joiden toimintavarmuus on korkealla tasolla. Palvelimet ovat tarkoin valittuja ja ne ovat myös saaneet erittäin hyvät tulokset Googlen testeissä. Palvelimen toimintavarmuus on tärkeässä asemassa, koska se vaikuttaa sivujen toimivuuteen, mutta myös Googlen hakukonetuloksiin.

Responsiivisuus

Responsiivisuus on yksi perusominaisuuksista, joka löytyy ManjaMedian toteuttamista WordPress kotisivuista. Hakukoneet arvostaa responsiivisuutta eli sitä, että verkkosivut ovat rakennettu skaalautuviksi. Google myös merkitsee ne sivustot, jotka ovat mobiiliyhteensopivia. Ovatko nykyiset sivusi responsiiviset? Testaa kotisivusi responsiivisuus.

WordPress kotisivut

Toteutamme lähes kaikki sivut WordPress-alustaan. Miksi? Se on suosituin julkaisualusta ja yksi helpoimmista sekä tehokkaimmista. WordPress-alustasta löytyy kaikki tarvittavat ominaisuudet yrityksesi kotisivujen perustamiseen, blogin kirjoittamiseen, intranettiin, tapahtumien hallintaan sekä moneen muuhun käyttöön.

Käyttökokemus

Me suunnittelemme kotisivuja, jotka palvelevat asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla tarjoamalla heille tärkeää sisältöä ja helppoa selailua. Visuaalisesti tyylikkäät sekä helppokäyttöiset sivustot ovat jokainen omannäköisensä. Emme toteuta samannäköisiä kotisivuja, vaan brändäämme sivut asiakaskohtaisesti. Tarvitseko videoita kotisivuille?

Somea kotisivulle

Meiltä löytyy osaaminen sosiaalisen median integrointiin osaksi kotisivujasi. Sosiaalisen median kanavat ovat osa sivuston sisältöä ja niiden avulla voidaan elävöittää sivustoa. Tuemme liiketoimintaa lisäämäällä Facebookin, Twitterin, Instagramin, Linkedin sekä muut sosiaalisen median kanavat sivuillesi.

ManjaMedia on helppo kumppani

Autamme ja haluamme, että asiakkaamme pääsevät eteenpäin. Se, että asiakas menestyy tarkoittaa sitä, että me menestymme. 

Mitä WordPress kotisivut projekti sisältää ja maksaa?

  • Suunnittelu ja määritys
  • Alustan valinta
  • Sivuston toteutus
  • Testaus ja validointi
  • Käytön opastus
  • Ylläpito ja jatkokehitys

Hinnat alkaen 599€

Nopeus

Kotisivut valmistuvat tarvittaessa alle viikossa. Nopeus riippuu pitkälti sisällön tuotannosta.

Joustava

Projektit ei mene aina, kuten on suunniteltu. Me ymmärrämme sen ja siksi joustamme tarpeen vaatiessa.

Soita tai laita viestiä

Kerromme mielellämme lisää palveluista.

Tutustu töihimme!

Satoja verkkosivuja, yritysvideoita, sovelluksia ja muita mainostoimistotuotteita.