blank

WordPress, suosituin

WordPress kotisivut yritykselle

Olemme valmistaneet satoja WordPress-kotisivuja yrityksille.

Kotisivujen hinta?

Miten toteutetaan laadukkaat WordPress kotisivut yritykselle?

Kotisivujen suunnittelu

Kaikki alkaa suunnittelusta. Käymme asiakkaan kanssa läpi kotisivujen toiminnot, kirjoitamme tarvittaessa sisällön ja suunnittelemme kotisivujen ulkoasun. Brändäämme WordPress -sivut yrityksen ilmeen mukaisesti. Jos asiakkaalla ei ole vielä logoa tai ulkoasusuunnitelmaa, pystymme toteuttamaan sen samalla.

Webhotelli

Käytämme suomalaisia WordPress -alustaan optimoituja palvelimia, joiden toimintavarmuus on korkealla tasolla. Palvelimet ovat tarkoin valittuja ja ne ovat myös saaneet erittäin hyvät tulokset Googlen testeissä. Palvelimen toimintavarmuus on tärkeässä asemassa, koska se vaikuttaa sivujen toimivuuteen, mutta myös Googlen hakukonetuloksiin.

Responsiivisuus

Responsiivisuus on yksi perusominaisuuksista, joka löytyy ManjaMedian toteuttamista WordPress kotisivuista. Hakukoneet arvostavat responsiivisuutta eli sitä, että verkkosivut on rakennettu skaalautuviksi. Google myös merkitsee ne sivustot, jotka ovat mobiiliyhteensopivia. Ovatko nykyiset sivusi responsiiviset? Testaa kotisivusi responsiivisuus.

WordPress kotisivut

Toteutamme lähes kaikki kotisivut WordPress-alustaan. Miksi? Se on suosituin julkaisualusta (yli 45%) ja yksi helpoimmista sekä tehokkaimmista CRM-alustoista. WordPress-alustasta löytyy kaikki tarvittavat ominaisuudet yrityksesi kotisivujen perustamiseen, blogin kirjoittamiseen, intranettiin, tapahtumien hallintaan sekä moneen muuhun käyttöön.

Käyttökokemus

Me suunnittelemme kotisivuja, jotka palvelevat asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla tarjoamalla heille tärkeää sisältöä ja helppoa selailua. Visuaalisesti tyylikkäät sekä helppokäyttöiset sivustot ovat jokainen omannäköisensä. Emme toteuta samannäköisiä kotisivuja, vaan brändäämme sivut asiakaskohtaisesti. Tarvitsetko videoita kotisivuille?

Somea kotisivulle

Meiltä löytyy osaaminen sosiaalisen median integrointiin osaksi kotisivujasi. Sosiaalisen median kanavat ovat osa sivuston sisältöä ja niiden avulla voidaan elävöittää sivustoa. Tuemme liiketoimintaa lisäämäällä Facebookin, Twitterin, Instagramin, Linkedin sekä muut sosiaalisen median kanavat sivuillesi.

ManjaMedia on toimiva kumppani kotisivujen toteuttajana.

Tyytyväinen asiakas on myös meille hyvin tärkeää. Haluamme palvella asiakkaitamme joustavasti ja ottaa vastuuta kokonaisuudesta. Usein kotisivujen uudistusprojektissa tarvitaan yhteistyötä monen eri toimijan kanssa. 

paljon maksaa wordpress nettisivut yritykselle kuopio
nettisivut mobiilityhteensopivat

Mitä WordPress kotisivut maksaa?

 

ManjaMedian kotisivupaketti voi sisältää mm:

  • Kotisivujen suunnittelu ja määritys
  • Alustan valinta
  • Sivuston tekninen toteutus
  • Sivuston testaus ja validointi
  • Käytön opastus
  • Ylläpito ja jatkokehitys
  • Sähköpostit ja palvelin (lisävalinta)

Hinnat alkaen 599€

Nopeus

Kotisivut valmistuvat tarvittaessa alle viikossa.

Soita tai laita viestiä

Kerromme mielellämme lisää palveluista.

Tutustu töihimme!

Satoja verkkosivuja, yritysvideoita, sovelluksia ja muita mainostoimistotuotteita.